We kennen allemaal Marc Goossens, Bert Longin of Steve Vanbellingen, maar wie zijn al die andere, vaak jonge rijders, die mee de charme van de 24 Uur van Zolder uitmaken? Wij spraken met enkele van hen, en vandaag opent Michiel Verhaeren onze reeks die we tot de start van de race verderzetten!

Foto © Letihon / Facebook Michiel Verhaeren

Naam Michiel Verhaeren
Leeftijd 26
Team #4 EMG Motorsport (Porsche 991)
Ambitie in Zolder “Vorig jaar heb ik besloten om te beginnen racen, toen met de BMW M235i. Nu heb ik de overstap gemaakt naar Porsche, en ik hoop zeker in de top tien te eindigen, al is het belangrijkste dat we finishen. Mijn focus ligt vooral op de 24 Uur van Barcelona begin september.”
Hoe in autosport beland “Ik ben nog maar een jaartje bezig en rijd vooral mee voor het plezier, omdat ik wil koersen. Maar dat betekent niet dat ik niet wil winnen!”